#9 A kasztráló nő, aki nem vette észre magát

A FÉRFI IRÁNYÍTGATÁSA: a 9. legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek a hosszú távú párkapcsolatokban.

Ezt a problémát NEHÉZ ÖNMAGUNKON FELISMERNI, és sokszor csak a környezet veszi észre. Az irányítgatás akkor is probléma, ha csak néha bújik elő: nem kell minden pillanatban domináns szerepben lenni ahhoz, hogy belesétálj a 9. hiba csapdájába.

Legyél gyanakvó önmagaddal szemben, ha úgy érzed, hogy párod sokszor makacs, és nem hallgat rád, pedig TE JOBBAN TUDOD, MI A MEGOLDÁS.

Hajlamosak vagytok vitákba keveredni, amikor a két fél teljesen mást tart jó megoldásnak? Nehezen juttok közös nevezőre, vagy rossz érzések maradnak a vita után? Dühös vagy párodra, vagy úgy érzed, hogy mindig csak Neked kell engedni?!

Olvasd el, milyen "TÜNETEKBŐL" ismerheted fel, ha túl sokat irányítgatsz, és a tudományos kutatások szerint mi a boldog párok megoldása erre.

A videókon és a magyarázatokon kívül önértékelő teszteket találsz itt, részletes magyarázatokat, és főként módszereket, amelyeket nyomban ki is próbálhatsz. A végén házi feladatok várnak és a TITKOS NŐI TÚLÉLŐKÉSZLET 2. ESZKÖZE, amelyet ha egyszer megismersz, maradandóan átformálja gondolkodásodat!

Ennyivel vagy készen:

0.00%

New Section

New Lesson

New Lesson

New Section

New Lesson

New Lesson